El Seprona de Premià de Mar denuncia 17 dels 22 participants a un concurs de pesca a Calella per no tenir llicència

Una patrulla del Servei de Protecció de Naturalesa de la Guàrdia Civil de Premià de Mar va denunciar recentment 17 dels 22 participants d’un concurs de pesca que es celebrava a Calella per no tenir llicència. Segons informava ahir La Vanguardia, que no cita la data concreta de les denúncies, la patrulla va observar que s’estava realitzant un concurs de pesca a la Platja Gran de Calella.

Els agents van sol·licitar als organitzadors i participants la documentació necessària per aquest tipus de prova. Va ser llavors quan van comprovar que només 4 dels 22 participants disposaven de llicència. La Guàrdia Civil va denunciar els 17 pescadors que no tenien llicència i també l’associació que organitzava la prova, en tant que no va comprovar que tots els participants disposessin de la documentació per poder participar al concurs. La benemèrita va remetre les denúncies a la Generalitat de Catalunya. Es dóna la circumstància que la prova estava autoritzada per la Federació Catalana de Pesca.

 

Be the first to comment on "El Seprona de Premià de Mar denuncia 17 dels 22 participants a un concurs de pesca a Calella per no tenir llicència"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »