El Sindicat de Funcionaris de Policia es querella contra l’ajuntament de Premià de Mar

El Sindicat de Funcionaris de Policia ha presentat una querella contra l’Ajuntament de Premià de Mar per un presumpte delicte continuat contra la llibertat sindical. El sindicat acusa l’Ajuntament de posar entrebancs a la seva activitat a la ciutat, com ha explicat a Premià Notícies el president del sindicat a Catalunya, Aniceto Díaz. Des de l’Ajuntament, per la seva part, desconeixen de manera oficial que s’hagi presentat cap querella, ni per part del Sindicat de Funcionaris de Policia ni per part del jutjat. També es desconeix si la querella ha estat admesa a tràmit.

El Sindicat de Funcionaris de Policia ha publicat a la seva pàgina web que ha presentat una querella contra l’Ajuntament de Premià de Mar per un presumpte delicte contra la llibertat sindical. En un post penjat el passat 30 de desembre a la seva pàgina web, aquest sindicat acusa l’Ajuntament de no reconèixer a la nova secció sindical del Sindicat de Funcionaris de Policia i no facilitar ni permetre el desenvolupament de les funcions de representació. Segons aquesta nota, el sindicat demanda a la Regidora de Recursos Humanos, Anna Maria Medina i a la cap de Personal de l’Ajuntament per la presumpta comissió d’un delicte continuat contra la Llibertat Sindical.

Hem buscat el president del Sindicat de Funcionaris de Policia a Catalunya, Aniceto Díaz, perquè ens expliqui la seva versió d’aquests fets i el motiu de la querella.

Per la seva part, des de l’Ajuntament ens diuen que no han rebut cap notificació ni per part dels querellants ni tampoc per part dels jutjats, per la qual cosa no poden confirmar l’existència de la querella ni si aquesta ha estat admesa a tràmit. Fins que no es confirmi tot plegat, no es faran declaracions des de l’Ajuntament. De fet, el propi sindicat desconeix a aquestes alçades si la querella ha estat o no admesa a tràmit, tal i com reconeixia Aniceto Díaz a Premià Notícies.

Premià Notícies dimarts 11 de gener

Be the first to comment on "El Sindicat de Funcionaris de Policia es querella contra l’ajuntament de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »