El Sounda’ fa del Swing d’en Vallbona una celebració a l’Amistat

Programa especial Sound SystemPrograma especial Sound System

Dimecres passat es va enregistrar un Sounda’ molt especial amb motiu de la presentació del llibre de Rafael Vallbona “Swing. Allà on la vida venç”, el programa es va realitzar amb públic a l’Espai L’Amistat.
Les localitats espaiades per les mesures Covid van ser ocupades completament per escoltar les músiques que són el fil conductor del llibre. Durant el programa es van projectar il·lustracions del dibuixant Oriol Roca realitzades expressament per aquesta ocasió.
Tal com diu Rafael Vallbona, el Swing esdevenia al programa el batec que unia el món de la literatura i la ràdio enllaçant dos continents i un periple personal en la figura del seu protagonista, Enric Torres.

El programa és podrà escoltar el dimarts dia 20 d’abril a les 21 h i quedarà també a disposició dels oients al podcast de la ràdio. Swing és un llibre d’aquells que, a més de ser llegits, ens animen a ser escoltats punxant la seva banda sonora il·limitada. Àngel Pagès, Ramon Martínez del programa Sound System, l’autor del llibre Rafael Vallbona, els dibuixos d’Oriol Roca, les fotografies d’Enric Almar sota la direcció tècnica de Carles Sole van fer possible l’experiència.

Translate »