El suport a la resolució independentista fa que el grup de Ciutadans abandoni la sala de plens

Moment en què el grup de Ciutadans abandona la sala de plens

Moment en què el grup de Ciutadans abandona la sala de plens

Els tres regidors de Ciutadans van abandonar la sala de plens quan es començava a tractar la moció que presentaven conjuntament CiU, Crida Premianenca i ERC de suport a la resolució del Parlament que donava inici als tràmits per a la creació de la nova república catalana. Escoltem Josep Maria Cano i l’alcalde Miquel Buch:

La moció es va aprovar amb els vots a favor dels regidors de CDC, Crida i Esquerra, els contraris del PP, la Coalició d’Esquerres i PSC i l’abstenció de la regidora d’UDC Imma Morales. El ple va aprovar també mocions per tenir més control sobre, precisament, les mocions que s’aproven, la creació de la figura d’un coordinador d’activitats culturals, ajuts d’emergència pels refugiats sahrauís, i contra la violència masclista. La moció de Crida de suport a la ILP per una nova llei d’ensenyament es va desestimar, mentre que Ciutadans va retirar per reelaborar-la la que presentava per reclamar el deute de la Generalitat amb l’Ajuntament.

Escolta la crònica sencera del ple:

Descarrega
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rgQpzbA83hU]

Be the first to comment on "El suport a la resolució independentista fa que el grup de Ciutadans abandoni la sala de plens"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »