El temporal s’emporta les platges d’Arenys de Mar i Mataró i colpeja l’escullera al Baix Maresme

Les onades s'han menjat bona part de les platges

Passades les pitjors conseqüències de la tempesta de neu a la comarca, ara l’atenció es posa en el temporal marítim que està castigant amb duresa les platges del Maresme. La platja de la Musclera d’Arenys de Mar pràcticament ha desaparegut igual que la de Sant Simó a Mataró. A Cabrera de Mar, l’onatge va alterar de manera important el transport ferroviari que no ha recuperat la normalitat fins aquest matí.

El temporal de llevant va fer desaparèixer durant el dia d’ahir bona part de les platges del Maresme. Segons informa El Punt, a algunes platges, com ara la Musclera d’Arenys de Mar i la platja de Sant Simó de Mataró, les onades van engolir la sorra i van malmetre serveis com ara dutxes i canonades. El fort onatge va afectar també Cabrera de Mar, on l’aigua impactava violentament contra la via del tren, fet pel qual es va suspendre el pas de combois, i quan es va restablir es va fer lentament per una única via. Fins aquest matí no s’ha recuperat la normalitat del pas dels trens per aquell punt.

Be the first to comment on "El temporal s’emporta les platges d’Arenys de Mar i Mataró i colpeja l’escullera al Baix Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »