El vídeo electoral de Ciutadans es va gravar al carrer del Nord de Premià de Mar

El partit Ciutadans va presentar dissabte al teatre Romea de Barcelona el vídeo de la seva campanya per les eleccions al Parlament de Catalunya del 28 de novembre. El vídeo, que presenta un seguit de persones despullades en rebel·lió contra al crisi i les mesures de la Generalitat, es va rodar al carrer del Nord de Premià de Mar el dissabte 9 d’octubre.

El partit Ciutadans va presentar dissabte al Teatre Romea de Barcelona la seva campanya electoral al voltant de l’eslògan ‘Rebel·la’t’. La campanya, presentada davant de 800 persones, està centrada en un vídeo en el qual un seguit de personatges es manifesten despullats contra la crisi i contra determinades accions del Govern de la Generalitat. Al davant d’ells, aquesta vegada vestit, apareix el president i cap de llista de Ciutadans, Albert Rivera.

Normalment en aquest informatiu no ens faríem ressò d’aquesta informació si no fos pel fet que el vídeo es va gravar a Premià de Mar. La gravació es va fer el passat dissabte, dia 9 d’octubre, al carrer del Nord de la ciutat. Per cert, que la gelosia del departament de premsa de Ciutadans va impedir que aquesta casa obtingués informació sobre el rodatge i el contingut del vídeo fins el moment de la seva presentació.

Si voleu veure el resultat del rodatge al carrer del Nord, el podeu veure penjat al You Tube o al web de Ciutadans.

Be the first to comment on "El vídeo electoral de Ciutadans es va gravar al carrer del Nord de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »