Elisenda Busquets sobre el curs 20-21: “cada dia ha estat un repte, però n’hem tret lliçons valuoses gràcies a la resiliència i la creativitat de les escoles”

Alumnes de l'escola Assís ahir dimarts i el nou mural que han pintat al pati de La Lió

La regidora d’ensenyament premianenca, Elisenda Busquets, ha fet avui un balanç molt positiu de la manera com les escoles han gestionat el curs que ahir s’acabava, i que ha estat presidit per les mesures de seguretat sanitària des del primer dia. Segons Busquets, malgrat les dificultats i en molts casos malgrat la manca de recursos, els centres han sabut superar els reptes diaris que afrontaven i els equips docents han demostrat “una resiliència i una implicació de la qual s’han de sentir orgullosos”. També ha posat bona nota al grau de coordinació que s’ha mantingut amb l’Ajuntament en tots aquells àmbits on ha hagut d’intervenir l’administració municipal:

La regidora ha explicat que ara mateix s’estan celebrant reunions amb els consells escolars i direccions per posar les bases del que serà el curs 2021-22, on ja es dóna per fet que -entre altres coses- desapareixeran els grups bombolla. També ha parlat Busquets de les matriculacions, que un cop finalitzades revelen un descens notable d’alumnes, cosa que segons ha dit dibuixa un escenari “complicat” però que de moment no obliga a tancar cap línia. Per últim ha dit que confia que la tardor que ve Premià de Mar podria disposar ja de la nova OME, que s’ha endarrerit -ha afegit- per un canvi de normativa i també pels canvis que hi ha hagut aquest any al govern premianenc. 

Escolta les declaracions de l’Elisenda Busquets:

Translate »