Els afiliats ratifiquen avui la primera executiva de l’agrupació local de Junts per Catalunya, on hi haurà Navarro, Subirà i també Miquel Buch

El partit va muntar recentment una parada per captar avals perquè la candidatura pogués acudir als comicis autonòmics

Entre avui i demà s’ha de constituir la primera executiva del nou partit premianenc Junts per Premià de Mar. Els afiliats ratifiquen en una votació l’única llista que s’ha presentat, amb 12 càrrecs i amb Maties Ortiz al capdavant com a coordinador. També en formen part l’alcalde Rafa Navarro, el regidor Antoni Subirà i l’exalcalde i exconseller Miquel Buch. Escoltem l’Antoni Subirà:

Fem notar que tot i que a les últimes eleccions ja es va presentar una candidatura amb el nom de Junts per Premià de Mar-PDECAT, en aquell moment Junts per Premià de Mar no era un partit amb entitat pròpia sinó una marca, però que fa uns mesos ja s’ha convertit oficialment en partit polític a nivell nacional i d’unes setmanes ençà ha constituït agrupacions comarcals i ara també locals. Les primàries d’avui es fan també a tots els municipis maresmencs on el partit té presència. 

Translate »