Els alcaldes del Baix Maresme volen reunir-se amb Madrid per tractar de l’estat de les platges

Els efectes del temporal de pluges i marítim que hem viscut els darrers dies han afectat de forma important la poca platja que quedava a Premià de Mar i també a altres poblacions com Vilassar de Mar. Aquest efectes són aquesta vegada més preocupants que en tardors anteriors, ja que l’estiu passat no es va portar a terme l’habitual regeneració amb el vaixell draga, que feia que les platges guanyessin alguns metres d’amplada. L’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, ha explicat al diari El Punt  que la sorra ara desapareguda protegia les roques, que a la vegada protegeixen el passeig i les vies. Ara, doncs hi ha menys barreres, amb el conseqüent perill si, com acostuma a passar, arriben noves llevantades.

Arran d’aquesta situació, els alcaldes es volen tornar a reunir amb els responsables del Ministeri de Medi Ambient, però per això –diuen– esperaran que entri el nou gabinet. Els alcaldes del Baix Maresme consideren que fins ara, el ministeri no ha fet els deures i s’imposa la sensació que novament s’haurà de començar de zero. Tot i això, la unió dels alcaldes dels municipis afectats –tots cinc, de CiU– és evident després de les eleccions municipals. Aquest nou escenari, segons l’alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch, ajudarà a una millor entesa. Buch ha explicat al Punt que fins ara, quatre ajuntaments anaven a l’una, excepte Cabrera que anava per lliure. Està previst que en les pròximes setmanes els cinc alcaldes s’asseguin a parlar de la futura estratègia a seguir en aquest tema.

Be the first to comment on "Els alcaldes del Baix Maresme volen reunir-se amb Madrid per tractar de l’estat de les platges"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »