Els alumnes de 6è de primària fan avui i demà els exàmens de competències

252 alumnes de 6è de primària de Premià de Mar fan avui i demà els exàmens d’avaluació de competències. Les proves, els resultats de les quals no consten als expedients acadèmics dels alumnes, serveixen per avaluar el nivell amb el qual accedeixen a la ESO. Encara en matèria d’ensenyament, fins el 14 de maig és obert el període preinscripcions per al curs 2010 – 2011 a l’escola bressol municipal.

252 alumnes de 6è de Primària dels centres de Premià de Mar passen des d’avui pels exàmens d’avaluació. Aquestes proves es fan es dos dies consecutius. Avui s’han fet les proves de castellà i català i demà es faran les de llengües estrangeres i matemàtiques. És la segona ocasió en que es fan aquests exàmens que es fan per conèixer el grau de preparació dels alumnes que l’any vinent han de donar el salt a la ESO, tal com ha explicat a Premià Notícies el coordinador de l’àrea d’ensenyament de Premià de Mar Oriol Carvajal.

L’objectiu de les proves és disposar d’eines per veure el procés evolutiu dels alumnes que acaben la Primària. Els resultats dels exàmens no consta als expedients acadèmics dels alumnes.

No ens movem de matèria educativa perquè Fins el 14 de maig està obert el període de preinscripcions per a l’escola bressol municipal de Premià de Mar. Els pares han de gestionar aquestes preinscripcions a la seu dels Serveis Educatius de l’Ajuntament a les naus de l’Antiga Fàbrica del Gas.

Dilluns de la setmana passada es va fer la jornada de portes obertes a l’escola bressol municipal del carrer de la Plaça. S’espera que aquest estiu comencin els treballs de rehabilitació dels antics equipaments del CRAM al Camí Ral al barri de Can Pou on s’ha de construir la segona escola bressol municipal de Premià de Mar.

Això a banda, si ho recordeu ahir repreníem la situació que s’ha donat al l’institut Serra de Marina sobre els càstigs, amb expulsions i expedients oberts, que la direcció havia donat als alumnes implicats en un perfil de Facebook que es referia a actes de sabotatge a les portes d’entrada al centre. Un delegat de segon de batxillerat, l’Albert Fresquet, parlava ahir a Premià Notícies i criticava les bretolades a les portes, però també la resposta de la direcció que considerada desproporcionada.

Tal com vam anunciar, hem buscat una resposta per part de la direcció del centre i hem parlat amb la directora Montserrat Ribera. Ribera ens ha dit que considerava el tema una qüestió interna de l’institut i que per tant no faria més declaracions públiques al respecte.

Be the first to comment on "Els alumnes de 6è de primària fan avui i demà els exàmens de competències"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »