Els avis de la llar de can Manent s’instal·laran a l’antiga biblioteca mentre durin les obres de rehabilitació de l’equipament

El casal d’avis de Can Manent iniciarà el proper mes de maig un important procés de rehabilitació. Els objectius de les obres passen per convertir-lo en un  equipament més polivalent i fer-lo adaptat a les persones amb mobilitat reduïda. En un futur proper aquest equipament podrà servir com a menjador social. Mentre durin les obres, els usuaris del casal d’avis faran les seves activitats a la masia de can Manent.

Aquests dies enrere hem parlat sovint de can Manent amb motiu del seu tancament com a biblioteca pel trasllat del seu fons a les noves instal·lacions de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras a can Farrerons. Avui tornem a can Manent, però per parlar del casal d’avis municipal del mateix nom. El casal ha de viure properament un important procés de reformes, en principi entre els mesos de maig i novembre, i entretant els usuaris del casal es traslladaran a la planta baixa de can Manent.

Be the first to comment on "Els avis de la llar de can Manent s’instal·laran a l’antiga biblioteca mentre durin les obres de rehabilitació de l’equipament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »