Els Bombers treballen en un incendi forestal a cavall entre la població de Tiana i Badalona

Bombers incendi TianaImatge: Bombers

Pocs minuts després de dos quarts de set de la tarda, Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís d’un incendi que s’ha originat a la carretera B-500, també coneguda com la Conreria. Concretament l’incendi s’ha originat al terme municipal de Tiana, malgrat i que el terreny es troba molt a prop de la ciutat de Badalona.

Per aquest motiu s’han sumat a les cinc dotacions de bombers i a l’helicòpter bombarder, diverses unitats de la Guàrdia Urbana de Badalona i que han participat en l’operatiu desplegat per poder extingir el foc i evitar que s’expandís. Recordem que en aquests dies i a causa de l’onada de calor, ens trobem en un important risc d’incendi i que s’ha intentat minimitzar amb el tancament de les activitats que impliquessin l’ús de l’espai natural i forestal.

Concretament l’incendi ha ocupat cent metres quadrats i a hores d’ara, els bombers donen per controlat aquest incendi, en el que han pogut treballar amb la màxima rapidesa possible. De nou, Bombers demana la participació ciutadana, complint les mesures establertes i alertant a les autoritats de qualsevol incendi o activitat incívica que es pugui observar en l’entorn forestal.

A partir de demà dilluns baixarà notablement les temperatures, però malgrat tot, seguiran actives les restriccions que afecten l’ús de l’espai forestal fins a nova ordre.

Translate »