Els Capgrossos assoleixen el 2 de 9 i entren a la Gama Extra

Un moment de la construcció dels capgrossos

Jornada històrica per la colla dels Capgrossos de Mataró que ahir va assolir la construcció d’un castell de 2 de 9 a la trobada castellera de Tots Sants de Vilafranca del Penedès. Era la tercera vegada que els Capgrossos intentaven aquesta construcció. Els responsables de la colla han destacat la perfecció del desmuntatge. Amb aquesta fita els Capgrossos s’han convertit en la cinquena colla que entra en la categoria de la gama extra.

Fita històrica dels Capgrossos de Mataró. La colla mataronina va entrar ahir al selecte club de les colles de gamma extra després d’assolir el 2 de 9 a la trobada castellera de Tots Sants a Vilafranca del Penedès. Els Mataronins assolien aquest castell al tercer intenta, després de les fallides de les Santes i el Concurs, segons informa el Punt.

El president dels Capgrossos, Carles Guanyabens, explicava aquest matí al Tot d’Una l’emoció que sentia la colla després dels esforços emprats per assolir el 2 de 9.

Segons ha explicat el president dels Capgrossos, el més destacable de l’execució del castell va ser la perfecció de la descàrrega. I com és evident, assolir una fita d’aquestes característiques es mereix una celebració que estigui a la seva alçada. Els Capgrossos no s’hi van estar.

Des d’ahir, doncs, els Capgrossos s’han convertit en ser la cinquena formació que entra en la selecta elit de les colles de gamma extra

Be the first to comment on "Els Capgrossos assoleixen el 2 de 9 i entren a la Gama Extra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »