Els Capgrossos de Mataró recuperen l’activitat després de més d’un any i la setmana que ve comencen a fer assajos ‘quirúrgics’

Foto: Capgrossos de Mataró

La colla castellera Capgrossos de Mataró podrà tornar a assajar a partir de la setmana que ve un any i dos mesos després, després que el 10 de març de 2020 la Coordinadora de Colles instés tots els seus membres a suspendre l’activitat a causa de la pandèmia. L’activitat, però, es reprendrà sota estrictes paràmetres de seguretat i ni de bon tros els assajos seran com havien estat fins ara, ja que hauran de ser en grups de 20 persones com a màxim, tothom amb mascareta, i cada maniobra que s’assagi haurà de durar com a molt 5 minuts, i aleshores caldrà fer una pausa. Tot plegat ha aconsellat la colla mataronina a centrar-se en la canalla, que és l’element que s’ha vist més perjudicat per la inactivitat, com ens ha explicat la cap de colla Roser Herreros:

Com que el local de la colla té prou espai, el que es farà és crear dos grups de 20, bàsicament amb la canalla i alguns adults que actuaran d’instructors i ho supervisaran. La idea és que les trobades es facin, de nou, cada dimarts i divendres. De moment no hi ha cap previsió respecte del temps que poden durar aquestes condicions, i caldrà veure si amb el temps les mesures de seguretat es continuen relaxant i es pot recuperar l’activitat normal i amb ella, també, les diades castelleres.

Escolta les declaracions de la Roser Herreros:

Translate »