Els ciutadans volen una plaça Salvador Moragas tranquil·la i ombrívola

L'espai de participació al Gas (foto: Miquel Buch)

L’espai de participació al Gas (foto: Miquel Buch)

Satisfacció a l’Ajuntament pel nivell de participació ciutadana en els dos actes oberts que s’han organitzat per recollir aportacions pel disseny de la futura plaça Salvador Moragas. Segons ha explicat a Premià Notícies la tècnica de l’àrea de Participació, Dolors Anguera, els participants, en la seva majoria veïns de les zones més properes a l’espai a reformar, han apostat per una espai tranquil i ombrívol:

Després d’aquestes dues sessions participatives, ara les aportacions dels veïns seran traslladades a l’àrea de Territori de l’Ajuntament on serviran de base pel disseny definitiu de l’espai. Recordem que la plaça Salvador Moragas acollirà un equipament soterrani on s’hi ubicaran vehicles i serveis municipals.

Escolta l’entrevista sencera a Dolors Anguera:

Descarrega

Be the first to comment on "Els ciutadans volen una plaça Salvador Moragas tranquil·la i ombrívola"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »