‘Els fans d’Springsteen’: nou programa interactiu a Ràdio Premià de Mar a partir dels testimonis i les cançons que proposin els mateixos fans

Bruce Springsteen 'banyant-se' de fans durant un concert (foto cedida per The Stone Pony)

Ràdio Premià de Mar ofereix a partir d’aquesta setmana un nou programa que vol ser un tribut a Bruce Springsteen de part dels seus fans. Es tracta ‘Els fans d’Springsteen’, un projecte ideat pel cap tècnic de l’emissora -i incondicional del cantant- Carles Solé que té com a tret diferencial el fet que contindrà intervencions que els mateixos fans enviaran a través de notes de veu on proposen els temes musicals que sonaran a l’espai. Solé va traslladar la idea al club de fans The Stone Pony (club de fans no oficial de l’Estat Espanyol, atès que no hi ha clubs oficials a cap país del món) i a l’emissora: el club s’hi va mostrar entusiasmat fins a tal punt que va avenir-se a col·laborar-hi. Escoltem el president Joan Colet:

El programa se servirà a través de podcasts i s’emetrà al 95.2FM la nit del dissabte al diumenge a les 2 AM. En el primer episodi hi prenen part fins a 10 fans de Bruce Springsteen de diferents indrets de l’Estat Espanyol. Per participar-hi cal enviar l’àudio al 670279160 per Whatsapp o Telegram.

Escolta la declaració sencera de Joan Colet:

Translate »