Els grups de l’oposició demanen en un comunicat que el punt sobre els projectes a pagar amb el romanent del 2013 es presenti en el ple d’abril

Una imatge del ple de febrer de Premià de Mar

Una imatge del ple de febrer de Premià de Mar

Tots els grups de l’oposició de l’ajuntament de Premià de Mar, PP, Crida Premianenca i ICV-EUiA, van fer públic ahir un comunicat conjunt sobre la despesa en inversions prevista per eixugar el romanent de tresoreria de la liquidació del pressupost de 2013, que arriba a prop de 3 milions d’Euros, i que es portarà a aprovació demà passat dimecres en el ple de març. Els grups de l’oposició destaquen en el comunicat que no han rebut la informació necessària sobre els projectes en què el govern vol invertir, per la qual cosa manifesten quatre punts. En el primer plantegen que aquests diners impliquen un increment important del pressupost municipal per la qual cosa haurien de comptar amb temps suficient per estudiar i valorar els projectes. En el segon punt, denuncien que no s’hagi convocat una junta de portaveus extraordinària per valorar conjuntament aquestes inversions. El tercer punt diu que la llei dóna prou marge com perquè no hi ha motiu per córrer a aprovar els projectes i, finalment, en el quart punt els grups de l’oposició consideren que no és propi d’un equip de govern que diu ser garant de la participació ciutadana que es trameti una modificació pressupostaria de tals dimensions sense consultar la ciutadania, ni els grups municipals de l’oposició. Per tot plegat el manifest emplaça l’equip de govern a posposar aquest punt pel Ple del mes d’abril.

Be the first to comment on "Els grups de l’oposició demanen en un comunicat que el punt sobre els projectes a pagar amb el romanent del 2013 es presenti en el ple d’abril"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »