Els instituts Serra de Marina i Cristòfol Ferrer treballen per fusionar-se

Els instituts Serra de Marina i Cristòfol Ferrer de Premià de Mar estan treballant en un procés de fusió per convertir-se en un sol centre. El procés, plantejat des del Serveis Territorials del departament d’Educació, donaria més possibilitats a l’ensenyament secundari a la ciutat de manera que permetria, entre d’altres coses, l’arribada del batxillerat artístic a la ciutat. La fusió, que té els seus detractors, es faria en el curs 2011-2012.

Els dos instituts de secundària de Premià de Mar estan treballant en un procés de fusió. Com si es tractés dels processos que estan duent a terme les caixes d’estalvis arreu del territori, els instituts Cristòfol Ferrer i Serra de Marina es convertiran en un sol centre, segons que han decidit els serveis Territorials d’Educació del Maresme i el Vallès Oriental. Ho explicava ahir a La Drecera la directora del Serra de Marina, Montserrat Ribera, qui reconeixia l’existència d’un sector crític a aquesta iniciativa.

L’objectiu de la fusió seria l’arribada de més possibilitats per a la secundària a la ciutat. D’aquesta manera, per exemple, Premià de Mar podria comptar amb batxillerat artístic, cosa que no disposa en l’actualitat. De fet, el departament encara està estudiant la manera de realitzar aquesta fusió que, d’arribar a reeixir, portaria 6 línies de secundària obligatòria a l’actual edifici del Serra de Marina mentre que el que ara mateix és el Cristòfol Ferrer acolliria l’ensenyament postobligatori. Segons va explicar la Montserrat Ribera, la fusió significaria també la unió dels dos claustres en un de sol i el manteniment de la plantilla actual. L’equip directiu hauria de ser de consens entre els dos actuals. El 6 de juliol es farà una reunió informativa als Serveis Territorials d’Educació amb pares i mestres dels dos consells escolars. De tirar tot endavant la fusió arribaria de cara al curs 2011-2012.

Be the first to comment on "Els instituts Serra de Marina i Cristòfol Ferrer treballen per fusionar-se"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »