Els militants de Revolta Global es desvinculen de Crida Premianenca

Premià Notícies dilluns 28 de març

Els militants de Revolta Global que participaven del projecte ‘Crida Premianenca’ han decidit no seguir en aquesta candidatura. Per la seva part, els militants de la CUP que participaven de la Crida han anunciat que respecten la decisió del seus antics companys, però creuen que és el moment de presentar-se a les eleccions. Ho ha dit el candidat de ‘Crida premianenca’ a l’alcaldia de Premià de Mar, Joan Ribet. En una nota de premsa ‘Revolta Global’ ha dit que ‘la Crida’ no havia aconseguit aglutinar el ventall social i polític prou ample que visualitzés una proposta oberta i que mostrés una capacitat de transcendir els grups polítics que inicialment li donaven suport. ‘Crida premianenca’ ha presentat un programa obert en el qual es dona molta importància a la participació ciutadana.

Crida Premianenca celebrava aquest cap de setmana la seva assemblea a partir de la qual s’havia de definir la llista que presenten a les eleccions municipals del 22 de maig. Més enllà d’aquests elements, la sorpresa ha estat que la part de la militància de Revolta Global que formava part del projecte de ‘Crida Premianenca’, va anunciar que no participaria a les eleccions desvinculant-se, doncs, d’aquesta candidatura.

Busquem Joan Ribet, que serà el cap de llista de ‘Crida Premianenca’, perquè ens parli de la seva llista i dels eixos centrals del programa electora, però també de la situació en què queda la candidatura a partir de la marxa dels components de Revolta Global.

En una nota de premsa, Revolta Global explica que consideren que el projecte Crida Premianenca no ha assolit els objectius inicials d’aglutinar un ampli ventall social i polític que visualitzi una proposta oberta i que mostri una capacitat de transcendir els grups politics que inicialment li donaven suport. Com a conseqüència, Revolta Global-Esquerra Anticapitalista anuncia que no donarà el seu suport a cap llista electoral en concret i que la seva militància tampoc participarà ni a títol individual ni com a col·lectiu en altres llistes electorals en les municipals del 22 de maig.

Segons aquesta nota, l’aposta estratègica de Revolta Global-Esquerra Anticapitalista a nivell de Premià de Mar és la d’impulsar dinàmiques de base com les previstes per les Trobades Alternatives del Baix Maresme i la pròpia Crida Premianenca, que transcendeixin les conteses electorals, sense renunciar a participar-hi en altres ocasions, i que treballin per un espai comú de l’esquerra, de l’anticapitalisme, de l’ecologisme i d’altres corrents socials i polítics transformadors.

Ampliarem aquesta informació en futures edicions de ‘Premià Notícies’.

Be the first to comment on "Els militants de Revolta Global es desvinculen de Crida Premianenca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »