Els Mossos d’Esquadra busquen un menor de dotze anys, desaparegut avui a Premià de Mar

La Gran Via quedarà tancada al trànsit a partir de demà i fins diumenge

Fa uns minuts, el compte de Twitter de Mossos d’Esquadra, compartia un cartell en el qual anunciava que es trobaven cercant a un menor de dotze anys i que ha desaparegut avui al nostre municipi, Premià de Mar. Concretament, es tracta de Kangzheng Víctor i en la fotografia que s’hi adjunta porta una samarreta esportiva de color blau cel.

La descripció que ha facilitat la família a les autoritats policials, detalla que mesura 1,56 metres d’alçada. El menor té el cabell de color negre i ara el portava curt. Els seus ulls són de color castanys i també es detallen dades sobre la vestimenta que lluïa en el moment de la desaparició, que recordem, s’ha produït avui mateix.

Kangzheng Víctor porta una jaqueta de color negre amb caputxa, pantalons de xandall negres amb sabatilles esportives de la marca Nike de color blaves i un rellotge de color lila. Si algú en te alguna pista o l’ha vist, com sempre es demana que es truqui al 112 i es proporcionin totes les dades perquè torni com més aviat millor al costat de la seva família.

Com sempre, les autoritats recalquen que les primeres hores són primordials per poder avançar en la investigació i per això qualsevol pista, per petita que sigui, és important per a la investigació.

Translate »