Els Mossos d’Esquadra detenen dos lladres al Masnou que pretenien fugir per les clavegueres

clavegueres

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar van detenir el 14 d’agost, dos homes de 18 anys i de nacionalitat sèrbia com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a un domicili del Masnou. Els fets van succeir pels volts de les dues del migdia del dissabte quan un testimoni va trucar al 112 per alertar que acabava de patir un robatori a l’interior de casa seva i que els lladres havien fugit. Paral·lelament altres testimonis van explicar que acabaven de veure un home i una dona joves saltant pels patis de diferents pisos i fugint a peu pel carrer Vallromanes de la localitat.

Amb la descripció facilitada per la víctima i els testimonis diverses patrulles de la Policia Local del Masnou van iniciar la recerca dels autors del robatori. Pocs minuts després una patrulla va localitzar un vehicle a l’interior del qual hi havia els lladres, que va iniciar una fugida en veure’ls. Els agents van seguir el vehicle que circulava amb temeritat pel municipi i en sentit contrari arribant a impactar amb un altre que ho feia en el sentit correcte. Finalment els lladres van abandonar el turisme i van fugir a peu. A l’interior del vehicle s’hi van trobar diverses joies que havien estat sostretes a l’habitatge. En aquest punt es van afegir a la recerca diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar. Els lladres van continuar la fugida i es van introduir a l’interior d’un col·lector subterrani d’aigües pluvials on se’ls va perdre el rastre. La Unitat de Subsòl va fer recerca pel col·lector sense èxit.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, després de diversos avisos on s’informava que se sentien veus al clavegueram del carrer Avinguda Mare de Déu del Pilar, els agents van localitzar dos homes els quals van aconseguir escapar en veure la policia. Minuts més tard un d’ells va ser detingut pels mossos mentre saltava la tanca d’una casa. Cap a les 18:00 hores els mossos van aconseguir detenir l’altre en un hort. Anava tot mullat i tenia diverses ferides causades per l’arrossegament que havia fet pel clavegueram per mirar de trobar una sortida. La recerca va continuar per localitzar la dona però a hores d’ara encara no se l’ha trobat i la investigació continua oberta. Els dos lladres van passar a disposició judicial el passat 16 d’agost davant del jutjat en funcions de guàrdia de Mataró que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Translate »