Els participants de la Brigada Jove posen bona nota a l’experiència i asseguren que repetirien

Participants Brigada Jove 2021Participants Brigada Jove 2021

Els participants de la Brigada Jove posen bona nota a l’experiència i asseguren que repetirien
La segona edició de la Brigada Jove a Premià de Mar s’apropa al final de la seva durada, amb el segon grup de participants i que durant tot el mes d’agost han estat fent feines de manteniment, juntament amb els oficials de la brigada municipal.

Amb aquest segon grup de vuit persones, Ràdio Premià de Mar va passar-hi una estona aquesta setmana per a conèixer de primera mà la feina que fan i la valoració que en fan els participants d’aquesta experiència laboral i que per a tots ells, és la primera experiència en el món del treball.

En Pedro, la Clara i en Felipe van explicar als micròfons de l’emissora municipal que van descobrir aquesta oportunitat gràcies al personal docent de l’institut i que després de consultar-ho a casa, varen decidir apuntar-se al concurs que els portaria fins a arribar a guanyar aquesta plaça.

Ells mateixos ens expliquen les feines que han estat fent durant aquests dies. Unes tasques que els hi han agradat per norma general, tant i que fins i tot, no descartarien tornar a participar-hi si se’ls donés l’oportunitat.

En total hauran estat setze joves els que hauran pogut aprofitar-se d’aquesta contractació a mitja jornada i que els permetia introduir-se de ple en el món laboral. D’altra banda, l’Ajuntament de Premià de Mar ja ha avançat que si tot va bé, l’estiu vinent s’editarà una nova edició de la Brigada Jove.

Translate »