Els pisos socials per a les quatre famílies vulnerables del bloc ocupat d’Enric Granados ja estan a punt perquè es traslladin

El bloc ocupat d'Enric Granados

Les quatre famílies vulnerables del bloc ocupat del carrer Enric Granados ja tenen a punt un habitatge de lloguer social on anar a viure. Avui la cap de l’àrea de serveis socials ha explicat que la setmana passada la SAREB, propietària del bloc, els va comunicar que ja havien condicionat 4 habitatges en virtut de l’acord que es va assolir entre propietat i Ajuntament el mes d’abril passat. Escoltem Carme Villarreal, que ha remarcat que el treball de l’Ajuntament amb les famílies i la Xarxa d’Habitatge s’ha mantingut des del febrer, moment en què es va programar el primer llançament:

Quan es va assolir l’acord, el jutge va fixar com a nova data per al llançament l’11 d’octubre, però finalment es va suspendre ja que la Sareb no tenia encara els pisos alternatius a punt; després d’això el jutge no ha fixat cap data nova. Pel que fa a la resta de famílies, que no estan en situació de vulnerabilitat, Villareal ha indicat que en la major part dels casos estan tramitant el cas a través de la Taula d’Emergència de la Generalitat.

Escolta l’entrevista a Carme Villarreal:

Translate »