Els Pressupostos Participatius sumen 44 propostes a meitat de recapte, i l’alcalde celebra que cada cop hi hagi més idees en l’àmbit social i cultural

Taula informativa sobre l'edició 2021-23 dels Pressupostos Participatius (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

El portal decidim.pdm.cat, que centralitza les aportacions dels premianencs a l’edició 2022-23 dels Pressupostos Participatius, ja recull a data d’avui 44 propostes, quan queden 11 dies perquè finalitzi el termini. Ahir en parlava l’alcalde Rafa Navarro, que també és titular de participació, a l’Ona Maresme, on va congratular-se que en les últimes edicions els veïns hagin anat demanant cada cop més inversions fora de l’àmbit urbanístic, que fins ara ha estat sempre el prioritari. Això, segons Navarro, demostra que la ciutadania té cada cop més incorporat aquest procés:

A l’edició anterior dels Pressupostos Participatius els premianencs van presentar un total de 89 propostes. Recordem que un cop finalitzi aquesta fase es farà una primera valoració tècnica, i el juny es faran els tallers populars perquè els mateixos proponents puguin defensar i transaccionar les propostes. En acabat hi haurà una última garbellada tècnica i el novembre es faran les votacions.

Escolta l’entrevista a Rafa Navarro a l’Ona Maresme:

Translate »