Els regidors de barri d’ERC recullen queixes sobre l’aparcament al barri Maresme i el govern assegura que es continua avançant per trobar solucions

ERC ha recollit queixes de veïns pel problema de l'aparcament al voltant de Can Vilar, a Premià de Dalt

El grup municipal d’ERC ha fet un primer balanç de la figura del regidor de barri, una via de contacte amb la ciutadania que va crear el partit a principis de març i que, segons han explicat, ja ha donat mostres d’utilitat i ha permès copsar algunes de les principals inquietuds dels veïns. En parlava ahir el portaveu Pep Ripollès a l’espai d’opinió dels grups municipals, on es mostrava satisfet i assenyalava una de les qüestions sobre les quals han rebut més queixes: l’aparcament al barri de Can Vilar. La qüestió ja va aparèixer al ple municipal de la setmana passada, on el govern va afirmar que continuen les converses amb la plataforma veïnal que reclama solucions i que s’han fet progressos, sense donar, però, més detalls. Escoltem Ripollès i el regidor de mobilitat Antoni Subirà:

Recordem que a la pàgina web d’ERC de Premià de Mar s’indica quin és el regidor que té assignat cada barri i s’ofereix la via per contactar-hi.

Translate »