Els seguidors de Ràdio Premià de Mar a Twitter superen els de Facebook per primera vegada

Els comptes de la ràdio a les xarxes socials tanquen el mes de juliol amb 722 seguidors a Twitter i 702 a Facebook, el que significa una acceleració substancial del creixement de l’emissora a Twitter. Tot i que Ràdio Premià de Mar no ha deixat de créixer en totes dues xarxes, és la primera vegada que el nombre dels nostres seguidors a Twitter supera els de Facebook. Mentre que a Twitter publiquem piulades sobre la informació local, a Facebook us mantenim al dia de les darreres novetats en la nostra programació.

Els podcast, al vostre mòbil

Una altra novetat multimèdia d’aquest mes de juliol és que la plataforma Ivoox, des d’on es poden descarregar els programes de l’emissora, ha llançat aplicacions per a iPhone i Android, per poder accedir més fàcilment als seus continguts des dels dispositius mòbils. Els diferents canals de podcast de Ràdio Premià de Mar mantenen aquest juliol la mitjana de 2.300 descàrregues mensuals totals, entre les quals destaquen les descàrregues dels programes especials de Festa Major i del ple municipal del mes de juliol. En total, doncs, els canals de podcast de l’emissora acumulen ja més de 33.000 descàrregues des que es van posar en funcionament.

Tots aquests serveis de Ràdio Premià de Mar s’ofereixen mitjançant plataformes gratuïtes.

Canvis en la programació d’estiu

Avui finalitza la primera etapa de la “Freqüència biquini”, la programació d’estiu de Ràdio Premià de Mar. A partir de demà dimecres, us oferirem la “Connexió local”, una hora d’informació i entreteniment que s’emetrà en directe de 13h a 14h i que es repetirà de 19h a 20h. La resta de la graella estarà formada per espais seleccionats de la passada temporada, programes provinents de la xarxa sindicada d’emissores locals i el nou magazine d’estiu de COM Ràdio, “L’apartament”, presentat per Raquel Mateos i que us oferirem de 10h a 12h. La segona part de la “Freqüència biquini” tornarà el dimarts 4 de setembre.

Les actualitzacions en aquest bloc es mantindran fins divendres dia 3 d’agost.

Be the first to comment on "Els seguidors de Ràdio Premià de Mar a Twitter superen els de Facebook per primera vegada"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »