Els serveis municipals, excepte Ensenyament i Serveis Socials, patiran retallades en el pressupost del 2010

L’Equip de Govern de Premià de Mar no poc garantir que la qualitat dels serveis que donarà a la ciutadania durant el 2010 sigui la mateixa que durant el 2009, a excepció d’Ensenyament i Serveis Socials. Això és per la retallada en quasi dos milions d’Euros que presenta el pressupost respecte l’any passat. El Govern passarà a aprovació el pressupost municipal del 2010 el dia 17 coincidint amb la sessió ordinària del Ple. El retard en la seva presentació s’argumenta per la dificultat dels ajustaments tècnics i les negociacions que s’hi ha hagut de fet amb sindicats i Oposició.

Serà el 17 de febrer, coincidint amb la celebració del ple ordinari, que l’equip de Govern passarà a aprovació el pressupost municipal del 2010. L’aprovació arriba, doncs, amb un mes i mig de retard davant els ajustaments tècnics que s’han hagut de fer i també per les negociacions amb sindicats i grups de l’oposició que s’han celebrat davant de les retallades que presenta aquest pressupost. Són 22.900.000 €, dos milions menys que l’any passat.

Be the first to comment on "Els serveis municipals, excepte Ensenyament i Serveis Socials, patiran retallades en el pressupost del 2010"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »