Els sindicats premianencs esperen un seguiment majoritari de la vaga general de demà

Premià Notícies matí
Descarrega

El Comitè Unitari de Personal de l’Ajuntament espera un seguiment majoritari a la vaga general convocada per demà dimecres. Segons el seu president, Francesc Niubò, l’àmbit europeu d’aquesta convocatòria hauria de fer superar les darreres vagues. Niubó ha dit també aquest matí a ‘Premià Notícies’ que la convocatòria arriba carregada d’un fort contingut social i polític.  Una assemblea decideix avui si els treballadors públics de Premià de Mar s’afegiran a les altres mobilitzacions convocades a la ciutat o si s’afegeixen a la mobilització comarcal que tindrà lloc a la plaça de les Tereses de Mataró.

D’altra banda, aquest vespre es tornarà a reunir el Comitè de vaga creat dimarts passat a partir de la iniciativa d’un seguit de premianencs pertanyents als diversos moviments socials de la ciutat. Ja en aquell moment es va acordar la coordinació amb altres moviments similars de poblacions de la rodalia, i l’elaboració d’un manifest entre d’altres coses. Avui es faran preparatius com una última enganxada de cartells, un repàs al recorregut de la manifestació prevista o l’elaboració de pancartes. L’assemblea de Joves ha anunciat també el seu suport a la jornada de vaga de demà.

Seguim amb informacions prèvies a la vaga general de demà perquè el Sindicat Únic de la CNT ha organitzat actes específics de cara a la jornada de vaga. En concret, la CNT ha previst dos actes a la ciutat, el primer d’ells és una concentració contra el que consideren ‘usura bancària’, i més concretament contra els desnonaments, les participacions preferents i els embargaments. Aquesta concentració està convocada a 2/4 de 10 del matí davant de l’oficina de la Caixa Laietana del carrer Mallorca, al barri de Santa Maria, Santa Anna-Tió. Dues hores més tard, a 2/4 de 12 del matí, la CNT convoca una segona concentració, aquesta en contra de la Reforma laboral i les seves conseqüències, que tindrà lloc a la plaça dels Països Catalans.

Pel que fa a aquesta casa, el 57% dels treballadors de Ràdio Premià de Mar secundaran aquesta vaga, amb la qual cosa demà us oferirem el 50% dels serveis informatius en compliment dels serveis mínims estipulats per la llei. Per aquest motiu, demà no us podrem oferir l’edició matí del Premià Notícies però sí les edicions migdia i vespre. També sonaran els apunts informatius, fonamentalment dedicats a informar sobre la vaga.

Be the first to comment on "Els sindicats premianencs esperen un seguiment majoritari de la vaga general de demà"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »