Els veïns de La Floresta volen una garantia total que no hi haurà pisos sobre el supermercat de Can Vilar

El barri de La Floresta, arran de Can Vilar

El barri de La Floresta, arran de Can Vilar

El supermercat previst en l’avantprojecte d’urbanització de Can Vilar i, més concretament, la temença que en el futur s’hi puguin construir pisos a sobre, és el principal obstacle que troben els veïns del barri de la Floresta a la proposta de desenvolupament de la finca que els ha presentat l’ajuntament de Premià de Dalt. Així ho ha manifestat aquest matí a Premià Notícies el president de l’associació de veïns del barri, Josep Cisa:

Des de l’entitat veïnal estan conformes que s’urbanitzi un espai que, segons ha descrit Josep Cisa, és ara mateix un gran pipicà. Els veïns consideren que l’oferta de supermercats que tenen actualment a la rodalia del barri és suficient per a les seves necessitats. Cisa ha afegit que estan conformes amb la implantació de la zona blanca d’aparcament al barri, i que esperen que hi hagi un acord entre els ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt per mancomunar algun tipus de servei a Can Vilar.

Escolta l’entrevista sencera a Josep Cisa:

Descarrega

Be the first to comment on "Els veïns de La Floresta volen una garantia total que no hi haurà pisos sobre el supermercat de Can Vilar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »