Els veïns de la plaça de la Sardana plantegen la via judicial pels sorolls nocturns

Pancartes de protesta a la plaça de la Sardana.Pancartes de protesta a la plaça de la Sardana.

Els veïns de la plaça de la Sardana que porten temps protestant pels sorolls que suporten per les nits, estan considerant anar a la via judicial en cas que no rebin una proposta de solució concreta per part de l’Ajuntament. Així ho ha dit a Premià Notícies Laura Salomó, que exerceix de portaveu d’aquest col·lectiu.

D’altra banda Laura Salomó ha anunciat el que ha qualificat de “boicot pacífic” per les molèsties que comporta a la 13ena edició del campionat de bàsquet 3×3 que organitza l’AB Premià i que s’ha de celebrar a la mateixa plaça de la Sardana el proper 10 de setembre. Salomó ha dit que quan se solucioni el problema de les nits també voldran intervenir en la decisió de quina mena d’activitat es fa a la plaça. Sobre el campionat de bàsquet, Laura Salomó l’ha qualificat d’”innecessari” i ha ironitzat sobre el fet que l’Ajuntament l’autoritzi en un espai on, precisament, està prohibit jugar a pilota.

Aquests veïns, que s’han agregat a l’Associació de Veïns Premià Centre, han penjat pancartes de les finestres dels seus habitatges per a donar visibilitat a les seves protestes.

Translate »