Els vigilants de Marsave ensenyaran diumenge tècniques de primers auxilis als usuaris de la platja

Cartell de la jornada d'activitats de diumenge

Cartell de la jornada d’activitats de diumenge

Jornada dedicada als primers auxilis i al medi ambient aquest diumenge a la platja de Llevant. L’empresa Marsave, responsable aquest estiu de la vigilància a les platges, oferirà als usuaris que ho desitgin nocions de primers auxilis per saber com reaccionar i què fer davant d’una persona que hagi patit un accident o que es trobi malament. L’objectiu és saber aplicar aquestes pràctiques no a la platja sinó a la vida quotidiana. Escoltem Edgar Gila, coordinador de Marsave a Premià de Mar.


A banda d’explicar aquestes tècniques de primers auxilis, els vigilants de Marsave donaran explicacions als usuaris de la platja sobre qüestions relacionades amb el medi ambient com els motius pels quals hi ha dies que l’aigua del mar és més bruta que d’altres, o el comportament de les meduses. Els interessats només hauran de passar per la caseta que Marsave té a la platja de Llevant.

Be the first to comment on "Els vigilants de Marsave ensenyaran diumenge tècniques de primers auxilis als usuaris de la platja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »