En Comú Podem demana crear una comissió per una tornada a les aules segura

Aula de l'escola El Dofí

Premià en Comú Podem ha sol·licitat al govern la creació una comissió de treball que afronti el retorn a les aules. Una taula que podria comptar, segons apunten des d’en comú podem, amb la presència de totes les direccions de les escoles i l’institut, amb representants de les AFA i d’alumnes de l’institut. La comissió hauria d’elaborar un diagnòstic i aplicar les mesures establertes al pla municipal d’actuació. Uns plans, que segons detalla el partit, han d’estar basats en informació científica i en promoure els bons hàbits socials, que permetin protegir la ciutadania.

Precisament, el responsable de l’àrea d’Ensenyament del consistori, Rafa Navarro, ha explicat a Ràdio Premià de Mar que a hores d’ara estan reunint-se amb els equips directius dels diferents centres escolars del municipi per conèixer de primera mà com s’està preparant la tornada a les aules, malgrat que admet que moltes competències no els corresponen com a propis i que depenen d’institucions superiors.

D’altra banda, Premià en Comú Podem també ha demanat al govern municipal un Pla d’Actuació per reduir l’impacte de la Covid-19 i una comissió de seguiment amb la intenció de protegir els premianencs i les premianenques. En el comunicat, la formació assegura que més enllà de la salut, el pla local també vol protegir l’economia i relacions socials, i la voluntat és que d’ell hi participin serveis socials, educatius, el Centre d’Atenció Primària i altres agents, com poden ser representants del comerç local, o entitats juvenils.

Translate »