En perill la continuïtat de la línia C31 de l’Empresa Casas

L’ajuntament de Vilassar de Dalt ha alertat que perilla la continuïtat de la línia d’autobusos C31 que uneix aquesta localitat amb l’estació de Premià de Mar. En una nota feta pública al seu web, el consistori vilassarenc explica que la línia C31 és un servei que històricament l’ha assumit l’Ajuntament dins el seu Pressupost, tret d’un període de dos o tres anys durant el qual es va obtenir una subvenció de la Generalitat que va permetre continuar donant el servei als usuaris de la línia. Actualment, la situació econòmica municipal impossibilita el manteniment d’aquest servei deficitari i que, any rere any, ha anat perdent usuaris. És per aquest motiu que s’ha engegat un procés de negociació amb l’Empresa Casas per intentar buscar alternatives que permetin al consistori mantenir aquesta línia.

La nota segueix explicant que en els darrers anys ja s’han anat introduint modificacions a la línia C31 per tal de reconduir la situació, com ara incrementar el nombre de parades de la línia amb l’objectiu d’arribar a més zones de la localitat i reduint l’horari de cisrculació, que ara fa un any va passar de circular de 06:00 a 23:00h. a fer-ho de 05:50 a 19:30h. Aquestes mesures cercavenaconseguir que el dèficit del servei fos menor però això no s’ha pogut assolir i ara la situació és “crítica”.

Així doncs, i davant la impossibilitat econòmica de seguir contribuint a la prestació del servei, des de l’ajuntament de Vilassar de Dalt s’ha convocat als usuaris afectats per plantejar conjuntament diferents alternatives. La trobada es farà el proper dimecres, dia 12 de desembre, a 2/4 de 8 del vespre a la sala de plens de Vilassar de Dalt. En aquest sentit, les alternatives que es plantegen són complementar la freqüència de pas de la línia C30 amb algun autobús de la línia C31, tractant de millorar l’eficiència del servei i de les corresponents connexions, o bé substituir l’actual línia C31 per una nova connexió amb la línia C12 a Cabrils, que des d’allà connectés amb l’estació de tren de Vilassar de Mar.

Be the first to comment on "En perill la continuïtat de la línia C31 de l’Empresa Casas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »