En vigor els nous títols de transport integrat de l’Àrea Metropolitana

Estació de trens de Premià de MarEstació de trens de Premià de Mar

Ahir 1 de gener va entrar en vigor el nou sistema de títols de transport integrat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i,  ja es poden comprar i utilitzar les noves T-usual, la T-casual i la T-grup. En canvi, la T-familiar, que l’ATM va després de les crítiques inicials, no estarà disponible fins a l’1 de març.

Els títols vigents fins ara es podran seguir utilitzant fins al 29 de febrer, excepte els trimestrals, que seran vàlids fins al 31 de març.

Aquests són els nous títols:

T-usual: targeta unipersonal per fer viatges il·limitats durant 30 dies. Cal dur el document d’identificació del titular que figura a la targeta, i no la pot fer servir ningú més. És vàlida per anar a l’aeroport. Preu per a una zona tarifària: 40 euros. Hi ha descomptes especials per a famílies nombroses, monoparentals i persones a l’atur.

T-casual: targeta de 10 viatges. La pot fer servir qualsevol persona que en sigui la portadora, però no permet el viatge de més d’una persona alhora. No és vàlida per anar a l’aeroport. Preu per a una zona tarifària: 11,35 euros.

T-grup: targeta multipersonal per fer 70 viatges en 30 dies, amb el mateix preu per viatge que la T-casual. És un títol pensat per a l’ús ocasional del transport públic per part de grups. No és vàlida per anar a l’aeroport. Preu per a una zona tarifària: 79,45 euros.

T-familiar: targeta multipersonal per fer 8 viatges en 30 dies consecutius. No és vàlida per anar a l’aeroport.Preu per a una zona tarifària: 10 euros. Es començarà a vendre l’1 de març.

Translate »