Encara no es coneix el calendari de preinscripcions a les escoles

L’escola Mar Nova va encetar ahir el cicle de jornades de portes obertes als centres educatius de Premià de Mar. Tot i que ja es fan les portes obertes, enguany encara no ha sortit la resolució del departament d’Educació sobre els calendaris de preinscripcions, com  ha explicat a Premià Notícies el tècnic de la regidoria de serveis educatius de Premià de Mar, Jordi Giménez. Fins el 30 de gener, quan tancarà les jornades l’escola de La Salle, els centres ensenyaran als alumnes i les seves famílies les instal·lacions escolars i els seus models educatius.

Tal com us avançàvem ahir, els centres educatius de la ciutat han posat en marxa les seves respectives jornades de portes obertes. Es tracta d’ensenyar a alumnes i famílies les instal·lacions de les escoles i instituts, però també explicar-los la filosofia pròpia de cada un dels centres, sempre dins del marc comú que ve marcat pel departament d’educació de la Generalitat. Precisament, el Departament viu canvis a partir dels resultats de les eleccions del 28 de novembre i el nomenament d’Irene Rigau com a nova consellera d’Educació.

Li demanem sobre les jornades de portes obertes i sobre els canvis que es coneguin hores d’ara des del Departament al tècnic de la regidoria de Serveis Educatius de Premià de Mar, Jordi Giménez.

Tal com hem dit ahir es va encetar aquest cicle de jornades de portes obertes i obria la llista l’escola Mar Nova, al barri de can Pou. La directora del centre, la Marga Sánchez, ha dit a Premià Notícies que van explicar a les famílies els orígens de l’escola i els van mostrar els continguts de la seva pàgina web abans d’ensenyar-los físicament el centre.

A banda dels aspectes dels equipaments, que són importants, en la jornada d’ahir es va posar molta atenció en explicar la filosofia de funcionament de l’escola. A judici de la Marga Sánchez, aquest és l’aspecte més important en la jornada de portes obertes.

Com sabeu, l’escola Mar Nova és la més recent d’entre els equipaments docents de la ciutat i encara es troba en mòduls prefabricats. L’evolució del centre en aquest aspecte i la futura construcció de l’escola definitiva van centrar moltes preguntes per part de les famílies que van participar la jornada d’ahir.

Ara mateix l’escola Mar Nova dóna classes de P3, P4, P5 i 1er i 2on de Primària i compta amb 85 alumnes. Pel proper curs els responsables del centre compten en superar el centenar d’alumnes.

Premià Notícies 20 de gener

Be the first to comment on "Encara no es coneix el calendari de preinscripcions a les escoles"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »