Ensenyament admetrà l'autogestió de menjadors escolars si es contracten empreses conveniades

Aula de l'escola Mar Nova

Aula de l’escola Mar Nova

El Departament d’Ensenyament permetrà a partir del curs que ve que el centres escolars contractin pel seu compte el servei de menjador, però sempre que ho facin a empreses conveniades amb la Generalitat. Ho ha dit a aquesta emissora el Director dels Serveis Territorials del Vallès Oriental i Maresme Josep Vicent Garcia: (ESCOLTAR ÀUDIO)

Recordem que l’AMPA de l’Escola Mar Nova de Premià de Mar ha iniciat recentment una campanya per reclamar la gestió del seu propi menjador, un servei que en el cas d’aquest centre i de 12 centres més maresmencs el Departament d’Ensenyament delega al Consell Comarcal. Justament ara el Consell ha d’adjudicar el servei per al curs que 2014-2015. L’AMPA premianenca ha anunciat recurs de reposició contra el decret de delegació i dijous va reunir-se amb la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó d’ERC, per fer-li arribar les seves demandes. També ha anunciat contactes amb altres formacions polítiques presents al Parlament.

Be the first to comment on "Ensenyament admetrà l'autogestió de menjadors escolars si es contracten empreses conveniades"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »