Ensenyament valora positivament la primera Jornada de l’Ensenyament Públic de Premià de Mar

Satisfacció a l’àrea d’Ensenyament de Premià de Mar pel desenvolupament de la primera Jornada de l’Ensenyament Públic de la ciutat. Les famílies van tenir ocasió d’obtenir informació dels equips directius dels centres escolars públics per complementar les Jornades de Portes Obertes. Malgrat les baixes temperatures, força pares i nens es van aplegar a la plaça de les Naus de la Fàbrica del Gas.

Dissabte se celebrava a la Plaça de les Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas la primera Jornada de l’Ensenyament Públic de Premià de Mar. Tal com havíem explicat la setmana passada, l’objectiu de les jornades era posar en contacte famílies i centres escolars públics per compartir informació sobre els funcionament dels centres en la setmana en la qual s’havien desenvolupat les jornades de portes obertes. La regidora de Serveis Educatius, Mercè Gisbert, ha valorat positivament el desenvolupament de la jornada.

Tot i ser la primera vegada que es desenvolupava aquesta activitat i les baixes temperatures que hi va haver dissabte, hi ha haver una important presència de famílies participant en la jornada.

Una de les funcions de la jornada era que les famílies es poguessin adreçar als equips directius de les escoles presents per complementar la informació rebuda en les jornades de portes obertes. Segons Mercè Gisbert, aquest objectiu es va assolir.

En la jornada s’havien previst activitats d’animació pels més petits. Recordem que divendres el grup municipal de CiU va manifestar per boca de la seva portaveu Anna Maria Medina que al seu entendre la jornada havia d’incloure també els centres concertats de la ciutat.

Be the first to comment on "Ensenyament valora positivament la primera Jornada de l’Ensenyament Públic de Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »