Entrevista a Joan Ribet, cap de llista de Crida Premianenca a les Municipals 2015

Ribet 02Joan Ribet Casademunt. Té 29 anys, està casat i sense fills i viu carrer Reverend Paradeda. És Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Adminstració per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Polítiques de Joventut i Polítiques Públiques de Gestió de la Ciutat. Ha treballat a Creu Roja Catalunya, com a tècnic de cultura Popular a l’Ajuntament de Mataró i actualment és Tècnic de Cultura i Joventut a l’Ajuntament de Navàs.

La seva trajectòria política comença el 2003 quan es fa militant de l’Alternativa Estel, sindicat d’estudiants, que desemboca en el sindicat d’estudiants dels països catalans. El 2006 es fa militant de la CUP i crea l’assemblea local de Premià de Mar. El 2010 participa en la creació de Crida Premianenca juntament amb altres militants de la CUP i persones vinculades a moviments socials premianencs. Va ser cap de llista d’aquesta formació a les eleccions de 2011 i ha estat regidor durant l’últim mandat.

Es considera extravertit però discret quan convé, ordenat i tolerant. També es reconeix incisiu i de vegades tossut. Diu que actualment no té altra aspiració política que la de fer un govern d’esquerra transformadora que aconsegueixi eradicar la percepció d’estancament polític que viu el nostre poble i contribuir durant quatre anys al progrés de Premià de Mar en el context de la creació il·lusionant d’un nou país.

Escolteu l’entrevista de Xavier Traïd a Joan Ribet el dimarts 19 de maig en el marc de la roda d’entrevistes als alcaldables de Premià de Mar:

Descarrega

Be the first to comment on "Entrevista a Joan Ribet, cap de llista de Crida Premianenca a les Municipals 2015"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »