Entrevistes als candidats, Miquel Àngel Méndez

Miquel Àngel Méndez, Junts per Premià de MarMiquel Àngel Méndez, Junts per Premià de Mar

Ràdio Premià de Mar us ofereix cada dia una entrevista als candidats o candidates que encapçalen les diferents candidatures i coalicions que es presenten a les eleccions del pròxim dia 26 de maig.

Les entrevistes s’emeten trenta minuts abans del Premià Noticies i l’ordre d’aquestes és de menor a major representació al consistori.

En el cas dels partits que concorren per primera a unes eleccions o aquelles formacions que tot i concórrer no varen superar el 5% del cens es va pactar un ordre a la reunió de les candidatures. Així i seguint aquest ordre, divendres dia 24 , l’entrevista la dediquem a la candidatura Junts per Premià de Mar, Miquel Àngel Méndez .

Aquesta es la biografia que ens ha fet arribar.

Vaig néixer a Barcelona fa 59 anys. Estic casat, tinc dos fills i una neta.Sóc Diplomat en Empresarials i tinc diversos postgraus en finances.He treballat 40 anys a CaixaBank i estic prejubilat.He estat Primer Tinent d’Alcalde des del 2007, encarregat de l’àrea econòmica, i sóc Alcalde des de fa un any i mig.M’agrada la bicicleta de muntanya i seguir el Barça de futbol i bàsquet.Em considero rigorós, persistent, compromès, exigent i autoexigent i molt flexible.

Escoltem l’entrevista:

Vídeo de l’entrevista:

Translate »