Entrevistes als caps de llista, Mercè Prats

Mercè Prats, candidata de Sempre per PremiàMercè Prats, candidata de Sempre per Premià

Ràdio Premià de Mar us ofereix cada dia una entrevista als candidats o candidates que encapçalen les diferents candidatures i coalicions que es presenta a les eleccions del pròxim dia 26 de maig.
L’ordre de les entrevistes és de menor a major representació al consistori.
Dilluns dia 13 , l’entrevista la dediquem a la candidatura Sempre per Premià i la seva cap de llista Mercé Prats.

Aquesta es la biografia que ens ha fet arribar:

Maria Mercè Prats Pitarch, nascuda a Premià de Mar, tinc 47 anys, estic casada i tinc dos fills.

Sóc Llicenciada en Psicologia del Treball i les organitzacions, però la meva facilitat per aprendre i adaptar-me al que hi havia al mercat laboral, han portat a que la meva trajectòria professional s’encamines cap a feines administratives. Actualment treballo de Admistrativa-comptable al Departament Financer d’una empresa metal·lúrgica a Barcelona.

M’agrada el cinema, les sèries, el teatre i la música, fan d’ U2 i els Catarres, entre d’altres. Aficionada a la fotografia. M’agrada el bàsquet, encara que no l’he practicat mai, sóc una bona aficionada. També m’agrada molt viatjar, sobretot conèixer les ciutats pel seu patrimoni històric i cultural i visitar paratges naturals. Sóc una persona compromesa amb el que vol, responsable, autoexigent, decidida, valenta, lluitadora, sociable, familiar, generosa, riallera, protectora, altruista i empàtica

Escolta l’entrevista:

Mira el vídeo de l’entrevista

Translate »