Entrevistes candidats, Sebastià Guirao

Sebastià Guirao. Empenta per PremiàSebastià Guirao. Empenta per Premià

Ràdio Premià de Mar us ofereix cada dia una entrevista als candidats o candidates que encapçalen les diferents candidatures i coalicions que es presenta a les eleccions del pròxim dia 26 de maig.

Les entrevistes s’emeten trenta minuts abans del Premià Noticies i l’ordre d’aquestes és de menor a major representació al consistori.

En el cas dels partits que concorren per primera a unes eleccions o aquelles formacions que tot i concórrer no vàren superar el 5% del cens es va pactar un ordre a la reunió de les candidatures. Axí i seguint aquest ordre, dimecres dia 15 , l’entrevista la dediquem a la candidatura Empenta per Premià i el seu cap de llista Sebastià Guirao.

Aquesta es la biografia que ens ha fet arribar.

Sebastián Guirao Gil (1958), Valentín (Calasparra), Múrcia. Fa més de trenta anys que manté un ferm compromís social amb Premià, tant en l’àmbit laboral, sindical, com en el moviment associatiu veïnal i comercial.
Empresari informàtic, té caràcter emprenedor i inquietuds per generar treball i serveis al seu entorn.
Té experiència en el Ple Municipal com a regidor entre 1999 i 2003. En l’actualitat lidera Empenta per Premià i aspira a convertir-se en el nou Alcalde de Premià

Escolta l’entrevista:

Mira l’entrevista:

Translate »