ERC celebra el seu acte central de campanya desgranant el seu programa

ERC de Premià de Mar celebrava ahir el acte central de campanya a la biblioteca municipal. En l’acte, els primers de la llista republicana van desgranar els elements més destacats del programa republicà per aquestes eleccions. Mesures específiques per al comerç local i els joves, i la creació de la regidoria de la dona va ser alguns dels punts més destacats de la presentació del programa d’ERC.

Entrem en el capítol de Campanya i ho fem amb l’acte central d’ERC de Premià de Mar. Els republicans celebraven l’acte de presentació del programa a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Pel motius que fossin, el cas és que l’acte va comptar amb poca presència de públic. El candidat alcaldia, Josep Maria Molins, va desgranar el programa que han elaborat els republicans per aquesta campanya. Després d’explicar que Esquerra vetllarà per una gestió transparent de la política municipal, Molins va destacar que comerç i joventut són actualment els sectors més perjudicats a la ciutat. Pel comerç, Esquerra planteja potenciar les petites empreses familiars que s’hi dediquen. Respecte als joves, Esquerra proposa crear una bossa d’habitatge per aquest sector de la població. Molins va repassar les seves propostes en matèria de sanitat, on buscaran l’obertura del segon ambulatori. Els republicans, va dir, plantejaran la creació d’una regidoria de la dona.

La nº 2 de la llista republicana, Esmeralda Calleja va explicar que la formació vol obrir-se a tots els barris de la ciutat. En aquest sentit, ERC planteja la creació d’una xarxa de Casals de barri.

Toni Alcudia va ser l’encarregat de presentar les propostes en matèria cultural d’ERC. Alcúdia va dir que en el seu programa plantegen potenciar les entitats i el Consell de Cultura. Esquerra proposa també consolidar el projecte de la casa de la cultura popular a la masia de can Manent. L’acte va comptar amb el recolzament d’Eduard López, vicesecretari de coordinació interna i acció electoral d’ERC.

Be the first to comment on "ERC celebra el seu acte central de campanya desgranant el seu programa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »