ERC de Premià de Mar respon a Gutiérrez i nega haver-se pronunciat a favor del projecte de Madrid de protecció del litoral

Els quatre representants del Consell Comarcal que van anar dilluns a MadridFoto dels representants comarcals que van acudir a la reunió a Madrid el 2018, entre ells Josep M. Molins.

ERC de Premià de Mar ha sortit al pas avui de les declaracions que feia ahir el regidor de litoral i platges David Gutiérrez sobre el posicionament d’aquest partit i de la federació comarcal respecte del projecte del Ministeri al litoral maresmenc. Gutiérrez afirmava que qui va ser regidor d’ERC a l’Ajuntament de Premià de Mar i membre del Comissionat pel Litoral en l’anterior mandat, Josep Maria Molins, havia tornat “d’acord” amb el pla i “content” d’una reunió a Madrid el 2018, i expressava la seva estranyesa que ara “se’n vulguin desmarcar”, en paraules seves. Molins, per al·lusions directes, ha volgut replicar i ha negat haver-se pronunciat en aquest sentit en cap moment:

Molins ha indicat d’altra banda que tant ell com l’agrupació local d’ERC comparteixen el posicionament expressat el 22 de gener passat per la federació comarcal en un tuit arran del comunicat que va emetre el Comissionat pel Litoral, un tuit on afirmaven que el comunicat no els representava i on apostaven -textualment- per la “gestió del litoral basada en la sostenibilitat i la cogovernança amb la totalitat dels actors concernits”. Val a dir que en l’entrevista que va fer Ràdio Premià de Mar a Molins després d’aquella reunió a Madrid, l’exregidor no va pronunciar-se a favor explícitament del projecte ni “content”, però no va manifestar tampoc cap objecció i va indicar que en aquell moment el Comissionat hi estava d’acord.

Escolta les declaracions de Josep Maria Molins:

Translate »