?ERC es mostra dolguda i el PSC es manté al govern per ‘donar estabilitat’ al Consell Comarcal

Un moment de la roda de premsa d'ERC d'ahir a Mataró. Foto: El Punt Avui.Un moment de la roda de premsa d'ERC d'ahir a Mataró. Foto: El Punt Avui.

El cap del grup municipal d’ERC a Premià de Mar i conseller comarcal, Josep Maria Molins, ha dit que l’expulsió de la seva formació del govern del Consell, no hauria de significar un canvi substancial en la seva manera, sovint col·laborativa, de fer oposició a la ciutat. Tot i això Molins ha destacat que estan dolguts i decebuts amb el PDECat, sobretot per les maneres com se’ls ha expulsat del govern.

Molins ha dit que eren falsos alguns dels motius per a l’expulsió exposats ahir en aquest informatiu pel president del PDECat Carles Bosch, com ara que en les darreres Municipals s’havia de donar suport a la llista més votada, en la relació als casos de Montgat o Vilassar de Mar. Sobre la qüestió Molins ha dit que no hi havia cap pacte previ amb el PDECat.

Escolta l’entrevista completa a en Josep Maria Molins:

No deixem la crisi al govern del Consell Comarcal. David Gutiérrez, en la seva qualitat de portaveu del PSC al ple del Consell ha dit avui que el seu grup veu la situació amb preocupació i que es mantindran al Govern buscant donar la màxima estabilitat. Per Gutiérrez, si ERC torna al Govern, seran benvinguts.

David Gutiérrez ha dit també que el govern del Consell Comarcal buscarà complicitats amb els partits de l’oposició per tirar endavant les accions polítiques per al Maresme.

Translate »