ERC i Crida consideren que el PEF ‘no toca’ i volen que es retiri de l’ordre del dia, mentre que el PSC hi votarà a favor tot i criticar la gestió del govern

Foto d'arxiu del ple municipal de febrer

Els dos principals grups de l’oposició han demanat al govern que retiri de l’ordre del dia del ple municipal d’avui el nou Pla Econòmic Financer. Tant ERC com Crida Premianenca consideren que cal obrir un compàs d’espera i reflexió perquè hi ha massa incerteses respecte de la situació que caldrà afrontar, perquè hi ha temps per fer-ho, i perquè cal esperar també -diuen- a veure si es produeixen canvis legislatius que flexibilitzin la Regla de la Despesa. Així mateix consideren que no és pertinent aprovar aquest pla sense tenir prèviament un nou pressupost. Des del govern, JxPdM considera que el Pla ja s’adapta a la nova situació i, de retruc, hi adaptarà el Pressupost prorrogat. Escoltem, en els respectius espais d’opinió de Ràdio Premià de Mar, Andreu Mumbrú de Crida, Daniel Torras d’ERC i Antoni Subirà, de JxC:

Per la seva banda el grup municipal socialista ha emès un comunicat on, tot i criticar la gestió financera del govern (que segons els socialistes, és la causa del PEF), consideren que no aprovar-lo obligaria a fer una reserva de crèdit de 2’7 milions d’euros del Pressupost i portaria l’Ajuntament a la fallida, per la qual cosa anuncien el seu vot a favor. 

Translate »