ERC proposa un govern de concentració “de les forces republicanes” per afrontar els reptes locals i “el que ens caurà” a nivell nacional

El líder d'ERC de Premià de Mar Pep Ripollès

L’agrupació local d’ERC ha decidit per unanimitat de l’assemblea impulsar un govern de concentració a Premià de Mar que aplegui els grups de JxPdM, ERC, Crida i PECP, o -segons indiquen els mateixos promotors, “les forces republicanes que representen el 80% de l’electorat premianenc”. Segons un comunicat emès aquest matí, hi ha dos vectors que fan oportú aquest pacte: la necessitat d’un govern estable capaç d’afrontar els reptes locals i la situació nacional d’excepcionalitat. Pep Ripollès és el cap del grup municipal d’ERC:

Per assolir aquesta fórmula el primer pas que ja han demanat a l’alcalde Miquel Àngel Méndez és la creació d’una Taula de Diàleg per “explorar” -ha dit Ripollès- totes les possibilitats d’entesa. En aquesta taula, també indiquen, no hi hauria línies vermelles, i tant l’alcaldia com l’assignació de carteres, segons Ripollès, formaria part d’una fase posterior en cas d’acord.

Escolta l’entrevista a Pep Ripollès:

Translate »