Es declaren tres incendis simultanis en diferents punts del nostre municipi

Ahir dimecres es van declarar tres incendis a Premià de Mar i que van tenir lloc a la mateixa hora. Va ser cap a les 3:30 h de la matinada, quan es van rebre avís de tres punts de foc que van començar a cremar en el nostre municipi.

Aquests tres punts ens porten fins al carrer Pompeu Fabra, el carrer Pau Casals i el carrer de la Masia Ribas. El primer d’ells, al carrer Pompeu Fabra, van ser la crema de tres contenidors, el gris, el blau i el groc que van alertar als veïns de la zona. En aquest incendi també va sortir perjudicat un vehicle que es trobava estacionat a prop i que va rebre les conseqüències d’aquest incident.

En el carrer de Pau Casals es va alertar que s’havia produït un incendi en una caseta i que es troba a l’interior d’un jardí on hi havia bombones de butà, aquestes i segons indica la Policia Local, aquestes estaven buides i això va fer que les conseqüències fossin molt menors del que podria haver estat.

Per últim, al carrer de la Masia Ribas cantonada amb el carrer de Sant Miquel, van cremar dos vehicles que es trobaven aparcats i també el mur de l’habitatge que es troba just al costat.

Per extingir aquests tres focs, es van fer servir 2 extintors i hi van participar tres unitats dels Bombers de la Generalitat.

Translate »