Escoles del Baix Maresme manifesten el seu descontentament per la situació de l’inici del curs

Els directors d’escoles de tretze poblacions de la Zona Educativa del Baix Maresme, entre elles l’escola de la Lió de Premià de Mar han fet pública una nota en la qual manifesten el seu nostre descontentament per la situació en la que es troben en aquest inici de curs.

Segons aquesta nota, el plec de mesures preses pel Departament d’Educació, com la retallada de recursos personals i materials, noves exigències curriculars, o el nou calendari, està portant els centres a una greu situació de manca de recursos humans i materials. Aquesta manca, diuen els directors en la seva nota, els impossibilita dur a terme les expectatives i els objectius que el propi Departament crea.

Segons la nota emesa per aquests centres, aquesta situació ha fet que moltes de les  escoles hagin acordat, a banda de les accions preses al llarg del curs passat, noves mesures de protesta i de pressió com poden ser la supressió de sortides i colònies, dimissions d’equips directius, insubmissió administrativa, o la no realització de proves externes avaluatives. Els directors adverteixen que tiraran endavant aquestes mesures a menys que el Departament d’Educació mostri una rectificació de la seva línia d’actuacions.

Be the first to comment on "Escoles del Baix Maresme manifesten el seu descontentament per la situació de l’inici del curs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »