‘Escrivim la nostra història’: un mural de 22 metres abandera el 8M a Premià de Mar i serveix de llenç a la lectura del manifest

El mural 'Escrivim la nostra història' (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

La lectura pública d’un manifest al carrer Jacint Verdaguer (amb la participació dels grups municipals i ofert per l’Ajuntament a xarxes socials) és l’acte més destacat del programa municipal de commemoració del Dia de la Dona. L’enregistrament s’ha fet aquest matí a l’indret on els últims dies la il·lustradora premianenca Esther Méndez ha pintat un mural sota el lema ‘Escrivim la nostra història’. Escoltem Méndez al Tot d’Una de divendres:

A més d’aquestes figures el mural -de 22 metres de llarg- homenatja les dones actuals que escriuen sobre dones del passat i també una al·legoria a la maternitat. També avui es penja una pancarta a la balconada de l’Ajuntament (que s’il·luminarà de color lila entre les 18 i les 24 h). Recordem que enguany el programa premianenc consta d’un taller de teatre a l’Institut; la represa del cicle de ‘Cinema en clau de gènere’ aquest dijous, una exposició bibliogràfica a la biblioteca, l’Expo Dona a la sala Premiart i una sèrie d’entrevistes a Ràdio Premià de Mar.

Escolta l’entrevista a Esther Méndez al Tot d’Una:

Translate »