Especial Sant Jordi a Ràdio Premià de Mar

Alguns moments de la programació de l'any 2016Alguns moments de la programació de l'any 2016

Enguany la diada de Sant Jordi estarà dedicada a la comunicació.

Els equips mòbils de Ràdio Premià de Mar es desplaçaran aquest diumenge a la plaça de l’Ajuntament per oferir-vos el programa especial ‘Diada de Sant Jordi’ que us permetrà viure en directe la Diada.
El programa s’iniciarà a les onze del matí a l’estudi ubicat a la plaça de l’Ajuntament. L’entrevista a l’alcalde Miquel Buch encetarà el programa que també parlarà amb paradistes de roses i llibres i la participació d’autors locals que estaran signant llibres durant el matí, per acabar a les 14h.

El programa tindrà com a eix conductor les diferents maneres de comunicar de què disposem en aquests moments. Mai la humanitat no havia generat tanta informació en tant poc de temps. Aquest fet té molts avantatges, però també es genera una quantitat de soroll enorme. Els canvis tecnològics ofereixen noves fórmules de relacions i comunicacions, l’ús dels mitjans electrònics afavoreix la participació, la creació de comunitats a través de la interacció amb l’ús d’eines com ara les xarxes socials, la personalització dels serveis a través dels dispositius mòbils, comunicació instantània, i els que queden per inventar… Amb aquest propòsit Laura Majadas, psicòloga i especialista en recursos humans, entrarà en conversa amb altres especialistes en comunicació, i Víctor Sánchez, voluntari de l’emissora, ens exposarà la seva manera d’entendre el món de la comunicació com a invident i com a estudiant de periodisme.

Tindrem també la participació de l’Oficina de Català de Premià de Mar que treballa perquè els habitants, les entitats i les empreses de la població puguin utilitzar la llengua catalana en tots els àmbits. Els participants en els cursos de català per a adults estaran amb nosaltres llegint fragments de llibres en català i vivint una diada tan singular i especial.

Escolta la notícia amb declaracions de Francesc Triola:

Translate »